donderdag 1 maart 2012

Heerlijk verdwalen in je sporttas.....

Wij vrouwen kennen ´t eigenlijk allemaal. We gebruiken dagelijks een tas die vol zit met van alles en nog wat. En vaak heeft deze tas allerlei vakjes en plekjes die je allang weer bent vergeten....want naast deze tas zijn er meestal nog een paar tassen....

Hoe vaak moet de tas op z'n kop om vreselijk op zoek te gaan naar iets wat er toch echt in moet zitten? Uiteindelijk vind je t dan meestal wel maar vaak op een heel andere plek. Met een sporttas is 't eigenlijk precies hetzelfde.
Als je naar een hardloopevent gaat neem je graag van alles mee en ieder ding heeft z'n eigen plek in z'n eigen vak zoals je hardloopoutfit, hardloopschoenen, drinken, eten, startnummer, speldjes, droge en schone kleding, geld, mobieltje etc. Dat zijn al aardig wat vakjes, ok... niet alles in een eigen vakje maar een tas met ruimte en verschillende vakken is toch zeker fijn. Niets zo prettig om je natte kleding en schoenen in een apart vak te kunnen doen, ver weg van je mobieltje, deo etc. Kortom wij vrouwen vinden 't gewoon fijn om heerlijk te verdwalen in een tas en of dat nu een gewone tas is of je sporttas, dat maakt niets uit.

Niets is lekkerder dan een mooie, stevige tas waarin alles past. En die hebben we dus nu bij hiphardlopen.nl, twee prachtige modellen van Workplay, een rugzak en een sporttas. Roze met zwart en veel vakjes.... Wat willen we nog meer??

Happy Bag!

Else & Jenne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten