zaterdag 24 mei 2014

Fotoshoot......

Het is mei 2014, we hebben heerlijk weer, de hoogste tijd voor nieuwe foto's voor op de homepage. We hebben prachtige spullen in super mooie kleuren en prints daar zal 't zeker niet aan liggen....... Maar voor ons is het toch echt altijd een "dingetje".

Wanneer, waar, welke combi's gaan we maken en wie trekt wat aan?
Wij, altijd in voor een lekker hapje of drankje, vinden het altijd best spannend. Want hoe komen we er op te staan...????

Natuurlijk kun je photoshoppen wat je maar wilt, maar toch houden wij gewoon van zoals het is, zoals wij echt zijn, niet afgetraind en niet skinny maar echte Hollandse meiden.

Gelukkig hebben wij een hele goeie en lieve fotografe die ons zo in het plaatje weet te krijgen dat het een mooi geheel wordt met de omgeving. En waarin het gaat om de kleding en de combinaties.

Met onze foto's willen wij laten zien dat iedereen onze kleding kan dragen, dat je eindeloos kunt combineren en vooral dat je heel vrouwelijk gekleed kunt gaan tijdens het sporten.

Aanstaande maandag gaan we, als het weer het toelaat, op pad met onze fotografe. Sowieso wordt het gezellig en genieten we enorm van onze mooie collectie.

Happy Running!

Else & Jenne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten